Ruilen en retourneren

Retourneert voor schade of fout Controleer de bestelling altijd op het moment van levering, in het geval dat het artikel dat je hebt gekocht wordt geruild of defect is in de fabricage. Deze verificatie moet zo snel mogelijk worden uitgevoerd om het probleem sneller op te lossen. Om dit te doen, moet u contact opnemen met het bedrijf en de afhaling van het artikel aanvragen en het juiste artikel opnieuw verzenden, binnen een maximale periode van 24 uur na ontvangst van de goederen, zodat we de oorzaak van de storing kunnen detecteren. Zodra u toestemming heeft gekregen, wordt u gevraagd om het af te halen en het artikel goed verpakt af te leveren bij de vervoerder. Na onze beoordeling en als er niets anders is, krijgt u een nieuw artikel ter vervanging toegestuurd. In buitengewone omstandigheden, en altijd met uw toestemming, kan Kurk Mode u een vervangend artikel sturen van kwaliteit en eigenschappen die gelijk of beter zijn dan het geretourneerde artikel.

Retourneert voor annulering Controleer voordat u een bestelling plaatst alle details en specificaties van het product om er zeker van te zijn dat het precies is wat u wilt bestellen. Houd er rekening mee dat op het moment dat u online een bestelling plaatst, u een contract aangaat dat onder de huidige wetgeving inzake e-commerce valt en dat het annuleren van bestellingen na bevestiging en verzending nog steeds de aankoopverplichting, het uitreiken van een factuur / ontvangstbewijs en bijgevolg impliceert de weigering om de bestelling in dit stadium te ontvangen de schuld van zijn waarde aan het bedrijf, ongeacht of het deze heeft ontvangen of niet, op voorwaarde dat Kurk Mode zijn deel van het contract nakomt. Als u de bestelling bevestigt en vervolgens spijt krijgt van de aankoop, kunt u deze altijd binnen de volgende 14 dagen retourneren, waarbij de kosten van verzending en retournering voor rekening van de klant zijn.

Als artikelen worden geretourneerd, moeten deze binnen 14 dagen na de datum van ontvangst naar het opgegeven adres worden verzonden. Het is essentieel dat de geretourneerde artikelen en hun originele verpakking in nieuwstaat verkeren, vergezeld van de respectievelijke aankoopbon of factuur. Artikelen die zijn beschadigd door verkeerd gebruik, verwaarlozing of nalatigheid worden niet vervangen.

Mocht het artikel in perfecte staat verkeren, maar je wilt het toch ruilen of retourneren omdat je een verkeerde keuze had gemaakt of het product is niet wat je wilt, dan kan dit perfect alleen binnen 14 dagen na ontvangst van het materiaal, onder de volgende voorwaarden voorwaarden:

1 - Het artikel dient te worden geretourneerd in de originele verpakking, zonder sporen van gebruik of opening / beschadiging van de productverpakking.

2 - Het artikel moet zonder gebruikssporen worden geretourneerd.

3 - De portokosten voor het ophalen van het artikel en de eventuele verzending van een nieuw artikel (in geval van omruiling) zijn de verantwoordelijkheid van de klant. Wanneer de klant om welke reden dan ook van plan is de bestelde producten te retourneren, moet hij de mededeling schriftelijk doen aan het adres van ons hoofdkantoor of per e-mail.